Geboortefotografie

Foto's met een verhaal en van onschatbare waarde


Je bent zwanger. De bevalling komt steeds dichterbij en je vluchttas staat al klaar. Inclusief camera, want ja er moeten natuurlijk wel foto's worden gemaakt. Heb je er al over nagedacht wie dat gaat doen? Papa? Of de verloskundige? Wat nou als ik dit voor jullie vastleg? Een geboorte van een kindje is een heel bijzonder moment. Misschien wel het mooiste moment uit jullie leven. Zo'n lief, teder, klein wondertje met die kleine vingertjes en teentjes. Die momenten zijn zo speciaal. Geboortefotografie is zoveel meer dan alleen mooie foto's maken. Het is het vertellen van een verhaal.
Jullie verhaal. De emoties, de kracht,  de steun van je partner, details, dat unieke moment dat jullie kindje ter wereld komt, veilig in je armen. De ontlading, de verwondering.
Het genieten kan nu beginnen. Die pure, liefdevolle sfeer leg ik op een integere manier voor jullie vast. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om een geboortefotograaf bij de bevalling te hebben.  De belangrijkste gebeurtenis uit je leven op een integere manier vastgelegd. Jullie liefdevolle geboorteverhaal kan je steeds opnieuw beleven bladerend door een album. 
Een persoonlijk album door jullie zelf samengesteld. 

 

Het grote voordeel is dat jullie zelf niet hoeven te denken om het maken van foto's. Zo kunnen jullie je volledig focussen op de bevalling en kan je partner je steunen waar nodig. Na de geboorte van jullie kindje hoeft je partner niet aan de camera te denken en kunnen de eerste momenten met jullie kindje samen beleefd worden in plaats van door een schermpje. 

 

Het was voor mij erg waardevol om de pure emoties (spanning, blijdschap..)bij mijn partner te zien.
Iets dat ik zonder jouw foto's nooit had gezien!


Hoe gaat een geboortereportage in zijn werk?

Ik maak heel graag vrijblijvend kennis met jullie. Ik spreek graag met jullie af bij mij thuis. Hier kunnen we jullie wensen doornemen en wat jullie van mij kunnen verwachten. Het is belangrijk om te weten wat voor jullie belangrijk is en waar jullie je goed bij voelen. Vanaf het moment van boeken sta ik 24/7 voor jullie klaar. Ook in het weekend. Mocht de bevalling eerder beginnen dan de verwachte 40 weken, dan kan je mij ook bellen. Ik werk met een back-up fotograaf. Mocht ik er onverhoopt niet bij kunnen zijn dan kan er toch iemand bij jullie komen. Jullie mogen contact opnemen vanaf het moment dat er actieve weeën zijn. Rond de 4/6cm ontsluiting kom ik zo snel mogelijk jullie kant op. Ik blijf gedurende de hele bevalling tot ongeveer 2 uur na de geboorte van jullie kindje. De eerste controles worden vastgelegd, maar vooral jullie als nieuw gezin en alle liefde en emoties daaromheen. Als geboortefotograaf ben ik me er zeer van bewust dat ik bij een hele intieme gebeurtenis aanwezig ben. Ik houdt me dan ook onzichtbaar en zoveel mogelijk op de achtergrond. En juist op de achtergrond leg ik de pure, integere momenten vast.


Geplande keizersnede

Krijg je een geplande keizersnede? Dan is het ook zeker mogelijk om mij als geboortefotograaf te boeken.
Ik heb o.a. met het martini ziekenhuis een contract afgesloten  zodat jij verzekerd bent dat ik mee mag de OK op. Ook in het Ommelander ziekenhuis is dit mogelijk. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden, ook als het een ander ziekenhuis betreft.


Na de geboortereportage

Na de bevalling wanneer ik naar huis ga maak ik een back-up van de gemaakte foto's. Jullie ontvangen een eerste preview van een aantal foto's d.m.v. een filmpje binnen een week. Ik maak een selectie van de gemaakte foto's en bewerk deze professioneel na in kleur en zwart/wit. 
Zodra de selectie klaar is en online staat, ontvangen jullie een link met je persoonlijke wachtwoord. Op deze manier kunnen jullie een keuze maken uit jullie favorieten. Heb je advies nodig om een album samen te stellen? Dan is dit geen probleem. Ik nodig jullie graag nog eens bij mij thuis uit om samen een prachtig album op te maken. Investering

Keuze A

 • van te voren kennismaken om jullie wensen te bespreken
 • 24/7 oproepbaar vanaf moment van boeken
 • aanwezig vanaf actieve weeën fase tot +- 2 uur na de geboorte
 • professioneel nabewerkte foto's in hoge resolutie
 • 1e preview d.m.v. een filmpje
 • 75 foto's zelf uit te kiezen in een persoonlijk beveiligde online omgeving
 • reistijd
 • 20x20 mini-album met ruimte voor 12 foto's door jullie zelf samengesteld om deze mooie gebeurtenis nog eens terug te kijken
 • adviesgesprek waarin ik jullie wensen voor het geboortealbum kan doornemen. 


€1349,-

 

 

Keuze B

 • van te voren kennismaken om jullie wensen te bespreken
 • filmbeelden tijdens de bevalling
 •  24/7 oproepbaar vanaf moment van boeken
 • aanwezig vanaf actieve weeën fase tot +- 2 uur na de geboorte
 • professioneel nabewerkte foto's in hoge resolutie
 • 1e preview d.m.v. een filmpje
 • 75 foto's zelf uit te kiezen in een persoonlijk beveiligde online omgeving
 • reistijd
 • 20x20 mini-album met ruimte voor 12 foto's door jullie zelf samengesteld om deze mooie gebeurtenis nog eens terug te kijken
 • adviesgesprek waarin ik jullie wensen voor het geboortealbum kan doornemen. 

€1499,-

 


Betaling kan in termijnen worden voldaan

Buiten een straal van 20km reken ik €0,35,- per km

upgrade naar een groter album tegen meerprijs mogelijk

eventueel 1e ontmoeting met broertje(s)/zusje(s) opa(s)/oma(s) apart bij te boeken voor €150,-In 2019 hadden wij zelf een geboortefotograaf bij onze bevalling.
Uit eigen ervaring weet ik  hoe waardevol deze foto's zijn. 

Ik zal er alles aan doen om voor jullie ook prachtige herinneringen vast te leggen
om met een fijn gevoel op terug te kijken.