Newborn lifestyleshoot 

Bij jou thuis ca. 2-6 weken na de geboorte


Tijdens een newbornlifestyleshoot fotografeer ik de momenten zoals ze zijn. Ik stuur niks aan (misschien hier en daar een paar kleine aanwijzingen) en laat jullie lekker knuffelen. Juist het samen zijn en de liefdevolle blikken naar elkaar en de kleine zijn zo waardevol om vast te leggen.
Want alle clichés zijn waar; de tijd gaat veel te snel. 

 

Een lifestyle newborn shoot vind plaats bij jullie thuis. Ik kom bij jullie aan huis in Assen en omstreken om de mooiste foto's op de mooiste plekjes in jullie huis te maken. Denk aan de woonkamer, de babykamer of de ouderslaapkamer. Ik werk met natuurlijk daglicht dus ik zoek naar de ruimte waar het mooiste licht binnen valt. 

 Hoe gaat een newborn shoot in zijn werk?

 

Je kan een newborn shoot al in je zwangerschap boeken. Hebben jullie een goede 20 weken echo gehad en denk je er over na om jullie pasgeboren baby op een ongedwongen manier vast te laten leggen? Dan kan je gerust contact met mij opnemen. Ik houdt hierbij rekening met de uitgerekende datum. Het liefst kom ik langs wanneer jullie kindje tussen de 2-6 weken oud is.  Het voordeel hiervan, is dat ze vaak nog lekker op schoot slapen en nog niet heel beweeglijk zijn.

 

Ik begin vaak met foto's van de baby alleen. Daarna kunnen we het afwisselen met foto's van jullie samen en eventuele broertjes/zusjes. 

 

Mocht de baby te onrustig zijn en zijn/haar dag niet hebben dan is dit absoluut geen probleem. Een baby kan je nou eenmaal niet sturen en het kan eens voor komen dat hij/zij z'n dag niet heeft. Dan plannen we gewoon een nieuwe datum en kom ik hier kosteloos voor terug.


Na de newborn shoot

Na de newbornshoot maak ik thuis een selectie van de mooiste foto's. Deze worden professioneel nabewerkt in kleur of zwart/wit. Nadat ik deze selectie bewerkt heb ontvangen jullie een link met jullie persoonlijke wachtwoord en kunnen jullie je favoriete selectie bekend maken. Nadien worden de bestanden in hoge resolutie digitaal verzonden. Investering

€249,-

Duur: +/- 1,5-2uur op locatie bij jou thuis 

Bestanden: 25 foto's in hoge resolutie digitaal geleverd

Inclusief:  minialbum 20x20 met ruimte voor 8 foto's

(upgrade naar een groter album tegen meerprijs mogelijk)

Bijbestellen: €10 per extra digitaal fotobestand

Reiskosten:  buiten een straal van 20km reken ik €0,35,- per km