Geposeerde newbornshoot 

ca. 10-14 dagen na de geboorte


Deze prachtige newbornshoot vind plaats bij mij thuis in Bovensmilde
Ik heb alle spullen die nodig zijn om een kleine studio setting te creëren met voldoende daglicht. 

De newbornfoto's worden gemaakt op een beanbag met een natuurlijke achtergrond. Jullie baby word gewikkeld of bedekt in een doek.
Voor deze newbornshoot nemen we ongeveer 2,5 uur de tijd om een onvergetelijke herinnering te maken. Er is voldoende tijd om je baby tussendoor even te sussen, te voeden of te verschonen. Mochten jullie het leuk vinden dan kunnen er ook foto's met broertjes/zusjes en/of ouders gemaakt worden. 
Wanneer boek je een newbornshoot?

Reserveren kan al vanaf het moment dat je zwanger bent. Ik houd hierbij rekening met de uitgerekende datum. Mocht je eerder bevallen of laat de bevalling juist op zich wachten, dan bekijken we op dat moment wat de beste optie is en verplaatsen we de newbornshoot naar een nieuwe datum. 

Ben je al bevallen en wil je graag nog een newbornshoot boeken? Neem dan even contact met mij op. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. 


Na de newbornshoot

Na de newbornshoot maak ik thuis een selectie van de mooiste foto's. Deze worden professioneel nabewerkt in kleur of zwart/wit.
Nadat ik deze selectie heb bewerkt, ontvangen jullie een link met jullie persoonlijke wachtwoord en kunnen jullie je favoriete selectie bekend maken. Nadien worden de bestanden in hoge resolutie digitaal verzonden. 
Investering

€249,-

Duur: +/- 2 uur bij mij thuis in Bovensmilde

Bestanden: 25 foto's in hoge resolutie digitaal geleverd

Inclusief:  minialbum 20x20 met ruimte voor 8 foto's

(upgrade naar een groter album tegen meerprijs mogelijk)

Bijbestellen: €10 per extra digitaal fotobestand