top of page

Newbornlifestyleshoot 

Bij jou thuis ca. 2-4 weken na de geboorte 

bamboe.jpg

Jullie baby is geboren. Een klein bundeltje geluk. Helemaal perfect en de mooiste die er is. Er breekt een nieuwe periode aan. Een periode waarin je overspoeld word door zoveel liefde. En waarschijnlijk is dit ook een periode waarin je de meeste foto’s maakt. 

 

Hoe gaat een Newbornlifestyleshoot 
in zijn werk?  

Bij een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis. Fijn in de vertrouwde omgeving van de baby. Ik fotografeer jullie als gezin. Maar ook eventuele broertjes of zusjes. Er is genoeg ruimte om tussendoor te voeden, verschonen of even te knuffelen. Ik werk met natuurlijk daglicht dus ik zoek naar de ruimte waar het mooiste licht binnen valt. 

Je kan een newborn shoot al in je zwangerschap boeken. Ik houd hierbij rekening met de uitgerekende datum. Het liefst kom ik langs wanneer jullie kindje tussen de 2-4 weken oud is.  Het voordeel hiervan, is dat ze vaak nog lekker op schoot slapen en nog niet heel beweeglijk zijn. Wanneer wij een datum gepland hebben dan stuur ik je van te voren nog tips en tricks via de mail. Denk aan kledingkeuze van jullie en de baby en wat je precies kan verwachten. 

dejong-fotografie-NewbornshootFeline-25.jpg
bamboe.jpg
dejong-fotografie-NewbornLucienne-20.jpg
blaadje_1.png

Na de newborn shoot 

Na de newbornshoot maak ik thuis een selectie van de mooiste foto’s. Deze worden professioneel nabewerkt in kleur of zwart/wit. Nadat ik deze selectie bewerkt heb ontvangen jullie een link met jullie persoonlijke wachtwoord en kunnen jullie je favoriete selectie bekend maken. Nadien worden de bestanden in hoge resolutie digitaal verzonden. 

dejong-fotografie-NewbornshootFeline-31.jpg

Investering newborn
lifestyle shoot

  • Duur: +/- 1,5-2uur op locatie bij jou thuis 

  • Bestanden: 30 foto’s in hoge resolutie digitaal geleverd 

  • Inclusief: minialbum 20x20 met ruimte voor 10 foto’s (upgrade naar een groter album tegen meerprijs mogelijk) 

  • Bijbestellen: €15 per extra digitaal fotobestand 

  • Reiskosten: buiten een straal van 20km reken ik €0,35,- per km

€295,- 

bottom of page