top of page
  • Laura

Cakesmash in Hoogeveen

Bijgewerkt op: 8 dec. 2022Begin Januari kreeg ik een aanvraag om een cakesmash te doen. Lieve Liese werd al weer 1 jaar en ze wilden graag foto's maken met taart. Super leuk! Ik bied deze pakketten helemaal niet aan op mijn website, maar ik sta altijd open voor zulke leuke aanvragen. Op 25 januari ben ik bij Nienke en Jarno thuis geweest om foto's te maken van hun dochter. Zelf hadden ze de taart en de versiering geregeld. Wat een leuke ochtend hebben we gehad. En wat deed Liese het goed. Ze smulde zichtbaar van de lekkere taart en had plezier voor 10. Binnenkort gaan we nog een gezinsshoot doen als het mooi weer is buiten. Hieronder een sfeerimpressie van deze leuke ochtend.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page