top of page
  • Laura

Geboorte Nora-Lynn- Geboortefotografie in het Martini Ziekenhuis

Bijgewerkt op: 5 dec. 2022

Miranda nam via Instagram contact met mij op. Ze was op zoek naar een fotograaf die haar bevalling vast kon leggen. Zwanger van haar eerste kindje. Nadat ze mijn website had bekeken hebben we een kennismaking gepland bij mij thuis.


Kennismaking met de geboortefotograaf

Er volgde een fijn kennismakingsgesprek, Soms heb je dat met mensen, dat je het gevoel hebt dat je ze al heel lang kent. Zo fijn om een ontspannen gesprek te voeren die niet zakelijk hoeft te zijn. De zwangerschap verloopt best pittig. De kleine groeit niet goed en er volgen meerdere controles per week in het ziekenhuis. Regelmatig word er over een inleiding gesproken. We hebben dan ook regelmatig contact via whatsapp hoe het gaat. Uiteindelijk is er een datum gepland voor de inleiding.

Welkom Nora-Lynn

De dag van de inleiding hebben we via whatsapp contact. Miranda mocht zich om 06.30u al melden in het ziekenhuis. Er was al 3cm ontsluiting dus ze konden meteen de vliezen breken. Aangegeven dat als de weeën regelmatig waren en bij zo'n 4 a 5 cm ontsluiting ik hun kant op zou komen.


En toen werd het stil.....

Om 12.30u heb ik toch maar even een Whatsappje gestuurd hoe het ging. Ik kreeg een antwoord van haar partner dat de weeën ontzettend heftig waren en dat Miranda eigenlijk niemand om zich heen kon verdragen. Op mijn vraag of ik alvast hun kant op moest komen gaf hij aan dat hij nog even de controle van de verloskundige wilde afwachten. Mijn gevoel zei echter wat anders en ik besloot toch alvast in de auto te stappen. Ik rijd net de oprit af en krijg een whatsapp bericht.

De verloskundige is net geweest. Volledige ontsluiting....

Even lichte paniek aan mijn kant want ik moest zeker nog 20min rijden. Zag ik ook nog tot mijn grote schrik dat Groningen-Zuid eruit lag. Toen heb ik wel even peentjes gezweet. Iedere minuut in de auto duurde te lang. Iedereen die voor mij niet doorreed kon ik wel uit de weg kijken. En ik maar tegen mezelf zeggen...rustig blijven. Toen ik eindelijk de parkeerplaats van het ziekenhuis had bereikt, heb ik toch even een sprintje getrokken naar de verloskamers. Eenmaal binnen was ik gelukkig nog op tijd. Rond 15.00uur werd Nora-Lynn geboren. Een prachtig klein meisje van 2750gram. Wat een prachtige bevalling in het bijzijn van haar partner en haar moeder. Nora-Lynn deed het fantastisch ondanks dat ze zo klein was. Ze dronk meteen heel goed aan de borst. Ik ben nog even gebleven om de eerste
controles vast te leggen. Daarna kon ze lekker bij papa knuffelen. Toen was het voor mij ook tijd om lekker naar huis te gaan.

Ivm privacyredenen mag ik niet alle foto's delen24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page