top of page
  • Laura

Newbornshoot in Friesland

Bijgewerkt op: 8 dec. 2022Op 1e paasdag mocht ik naar Friesland. Naar Wijnjewoude om precies te zijn. Ik mocht mooie foto’s maken van Newborn Jelte en zijn ouders. Op een warme 1e paasdag mocht ik richting Friesland voor een newbornshoot van Jelte. Aangekomen in Wijnjewoude zaten papa en mama al op mij te wachten. Een tikkeltje zenuwachtig, maar dit veranderde al snel in een ontspannen, gezellige sfeer. Wat een warm welkom.

We zijn gelijk begonnen met de newbornshoot. Jelte had een uur geleden zijn flesje gehad en was lekker tevreden. De fotoshoot verliep dan ook heel soepel. Al kletsend maakten we mooie foto’s. Jelte vond het allemaal wel prima, al was hij wel alert en hield hij mij en mijn camera goed in de gaten. Uiteindelijk werd hij toch wel moe en viel hij bij mama op de arm nog heerlijk in slaap.

Na de newbornshoot hebben we nog even gezellig gekletst en wat gedronken. We hebben het o.a. over de bevalling gehad. Want deze eindigde uiteindelijk in een keizersnede. Toch kijkt mama met een goed gevoel er op terug. En hoe fijn is het om als gezin mooie Newborn foto’s te laten maken. Want zeg nou eerlijk, alle cliché’s zijn waar. Ze zijn zomaar weer groot. En als newbornfotograaf leg ik graag de mooie, liefdevolle momenten voor jullie vast. Met Jelte gaat het hartstikke goed. Een heerlijk tevreden kereltje met prachtige blonde haartjes. Kijk en geniet.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page