top of page
blauwe muur.jpg

vanaf 30 weken zwangerschap

Gefeliciteerd je bent zwanger. Je buik groeit en je gaat een spannende, maar ook bijzondere tijd tegemoet. Laat ook deze mooie verandering vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. 

Hoe gaat een zwangerschapsshoot
in zijn werk?  

Tijdens de zwangerschapsshoot creëren we een ontspannen sfeer. Ongedwongen en genieten van het moment. Bewust zijn van dat kleine wondertje in je buik. Genieten van elkaar en eventuele broertjes/zusjes. Voor een zwangerschapsreportage spreek ik meestal af op een mooie buiten locatie, maar het kan ook bij jullie thuis. Ik neem ongeveer een uur de tijd. Dit kan iets korter zijn, of iets langer. De beste tijd om zwangerschapsfoto’s te maken is rond de 30-36 weken zwangerschap omdat je je dan vaak nog goed genoeg voelt.

Zwangerschapsshoot

1666788372-96E09640-8FBC-4F60-8E90-C68FF957BFA0.jpeg
blauwe muur.jpg
dejong-fotografie-zwangershoot Lysanne-26.jpg
bloem_1.png

Na de zwangerschapsshoot

Na de de zwangerschapsshoot maak ik een selectie van de foto’s en bewerk deze in kleur en zwart/wit. Deze foto’s plaats ik in een persoonlijk aangemaakte galerij beveiligd met een wachtwoord. Hierin kunnen jullie je eigen selectie maken. Hebben jullie een keuze gemaakt dan worden de foto’s digitaal in hoge resolutie verzonden.   

dejong-fotografie-Yvette-27.jpg

Investering zwangerschapsshoot

  • Duur: 1-1,5 uur op locatie naar keuze 

  • Bestanden: 25 foto’s naar keuze in hoge resolutie digitaal geleverd 

  • Bijbestellen: €15,- per digitaal bestand 

  • Inclusief: mini-album 20x20 met ruimte voor 10 foto's

  • Reiskosten: buiten een straal van 20km reken ik €0,35,- per km  (boek je een zwangerschapsshoot, dan krijg je automatisch 10% korting bij boeking op een newbornshoot)

€259,-

bottom of page